La pastisseria és creació, qualitat…
i bon paladar!

Pastisseria Montserrat som una pastisseria artesana situada al centre històric de la vila de Cardona, emmarcada dins d’un dels arcs gòtics que llueixen al Carrer Cambres. Hereus de la gran tradició pastissera del nostre poble, oferim cada dia i des de fa quaranta anys les nostres elaboracions, amb la voluntat de satisfer tothora i en qualsevol festivitat el paladar dels nostres clients.

La casa va ser fundada el 1980 per Carme Martínez i el mestre pastisser de Barcelona Joan Rubio, qui havia après l’ofici treballant amb els millors pastissers i en els millors obradors de la ciutat. Seva va ser la determinació de traslladar-se des de la capital a Cardona perseguint l’obertura del seu propi establiment allà on s’havia iniciat i on havia viscut i crescut. Sota el nom de Montserrat, patrona gremial, el matrimoni va obrir les portes amb l’ambició d’aportar l’experiència adquirida a la pastisseria de la Catalunya endins.

Avui, en mans de la segona generació, i amb les germanes Isabel, Empar i Montse Rubio al capdavant, recollim el llegat dels pares, mantenint viu l’esperit de la pastisseria de sempre, alhora que obrim portes a les darreres tendències. La nostra bona combinació ha estat mereixedora de la distinció Fava de Cacau, atorgada l’any 2020 per un jurat independent a les cinquanta millors pastisseries del país.

El nostre valor afegit és l’ús de productes de primera qualitat, l’elaboració amb receptes i tècniques artesanes, la cura per la presentació, la proximitat en el tracte i la fidelitat dels clients. La dedicació a la professió es veu recompensada per l’afecte dels qui ens visiten; i és que la nostra major satisfacció és la satisfacció dels nostres clients.

Les nostres especialitats són:

© Copyright - Pastisseria Montserrat Cardona