Membres orgullosos de la UBIC Cardona

Pastisseria Montserrat és establiment fundador de la Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona. El nostre pare, Joan Rubio, ja es trobava entre els seus fundadors.

La UBIC és l’associació que uneix la majoria de botiguers i comerciants del petit i mitjà comerç de Cardona i que té per objecte la promoció de l’activitat econòmic i la defensa dels interessos de la vila i, en especial, dels seus membres.

Amb aquest propòsit, i entre moltes d’altres accions i activitats, la UBIC promou diversos mercats a l’aire lliure. En els anys anteriors a la pandèmia havíem participat a la Nit dels Encants, celebrada el mes de juliol al Parc de Camí Nou, als peus del Castell de Cardona, amb gran èxit d’assistència.

De forma similar, el desembre de 2019 la UBIC va organitzar el Mercat de Nadal, una fira nadalenca que es va situar en el marc incomparable de la bonica i històrica Plaça del Mercat de Cardona, a les portes de l’Església de Sant Miquel. Allà vàrem exposar els nostres productes artesanes d’aquestes dates tan assenyalades.

Igualment, també vàrem ser presents per primer cop a la tradicional Fira de Santa Llúcia de Navès, una de les fires més importants de les comarques centrals de Catalunya, en què es donen cita una part important del teixit artesà de les contrades per lluir les seves millors elaboracions nadalenques.