Guardonats amb la Fava de Cacau 2020

El dissabte 25 de gener de 2020 dos representants de casa nostra varen participar en l’entrega dels guardons Fava de Cacau 2020. Es tracta d’un premi de recent creació, entregat per primera vegada en el marc de la prestigiosa IIII Mostra Internacional de Pastisseria organitzada per l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que distingeix les 50 millors pastisseries de Catalunya.

Els guardons Fava de Cacau tenen per objecte valorar públicament la feina i les elaboracions de les millors pastisseries catalanes i dignificar un ofici tan artesà i exigent.

La llista dels guardonats fou confeccionada per un jurat independent, coordinat per l’equip de tres professionals de primer nivell del món de la pastisseria (Ramon Morató, Marc Balaguer i Josep Sucarrats) i integrat per professorat, periodistes especialitzats en gastronomia i pastissers residents en restaurants i acadèmies. El jurat va desenvolupar la seva tasca de forma totalment anònima durant els mesos anteriors al certamen, de manera que les pastisseries reconegudes no varen tenir coneixement de l’avaluació que se’ls feia fins que se’ls va comunicar que eren mereixedores de la distinció.

Tan bon punt es van donar a conèixer els guardonats diversos mitjans de comunicació es varen posar en contacte amb nosaltres per interessar-se pels motius del reconeixement. Varen aparèixer ressenyes del nostre establiment tant al Regió 7 (https://www.regio7.cat/bages/2020/02/02/pastisseria-montserrat-cardona/594889.html; i en versió paper) com al Nació Digital (https://www.naciodigital.cat/manresa/noticia/88525/qui-darrere-pastisseries-bages-estan-entre-50-millors-catalunya).

Des de Pastisseria Montserrat agraïm el reconeixement que suposa haver rebut la Fava de Cacau en aquesta primera edició i les felicitacions que ens han fet arribar tants clients, veïns i amics, que sempre han mostrat la seva confiança plena cap a nosaltres i la nostra feina.

Es poden consultar tots els establiments pastissers guardonats a l’app Fava de Cacau, que es pot descarregar a Google Play per a smartphones amb sistema operatiu Android.